Motorsågskedjor

Om du inte hittar den kedja/svärd du söker eller är osäker på vilken kedja/svärd du ska ha kontakta oss på [email protected] med modellbeteckning på din motorsåg så hjälper vi dig ta fram rätt kedja och svärd.

Enkelt att komma igång och minskad tid för justering.

Grimsholm Green Ready to use-koncept gör att användaren sparar tid då kedjan har högsta skärpa redan från förpackningen och dessutom levereras försträckt, vilket ger ett minskat behov av eftersträckning av kedjan efter en tids användning. Det är bara att montera och börja såga direkt! Den inbyggda smörjkanalen i motorsågssvärdet bidrar dessutom till lång livslängd för både svärd och kedja.

Unikt löfte och garanti.

Vi tar inga genvägar i vår strävan att nå högsta tänkbara kvalitet och ger en utökad garanti, utöver gällande konsumentlagstiftning som omfattar 3 års tillverknings- och materialgaranti. Grimsholm Green tillbehör till motorsågar är baserad på svensk innovation och över 30 års erfarenhet samt är utvecklad i nära samarbete med skandinavisk återförsäljare och Timber Cut Huskvarna.

Skärtänder i två utföranden.

Grimsholm Green motorsågskedjor finns i två versioner.

  • Premium Cut - Semi chisel med skärtänder med rundad profil, vilket ger en reducerad kastrisk och därför är något mer anpassad för hobbyanvändaren. Premium Cut - Semi chisel lämpar sig även för den professionella yrkesanvändaren, speciellt vid arbete i hårt eller fruset trä eller i smutsiga miljöer där Semi chisel-designen gör att skärtändernas skärpa behålls längre.
  • Premium Cut Pro - Full chisel med skarp vinkel på skärtänderna, vilket ger maximal skärkapacitet, speciellt vid arbete i mjukare träslag

HUR VET JAG DÅ VILKEN SÅGKEDJA JAG SKA VÄLJA?

Det absolut säkraste och lättaste är att titta på sitt sågsvärd. På de flesta svärden står det instansat vilken typ, längd och och spårbredd det har. Det kan vara väldigt svårt att tex avgöra om ett svärd har 1,3 eller 1,5 mm spårbredd.

Klicka här för mer info